• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Fashion Advisor bij Green House, een flexibele en lonende carrière

Fashion Advisor bij Green House, een flexibele en lonende carrière

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Met de nieuwe slogan "Passion for Fashion" gaat Green House een nieuw tijdperk tegemoet. Het concept wordt flexibel, eenvoudig en vooral winstgevend. Green House is al bijna 15 jaar lang een gerenommeerde speler in de Deense modewereld. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een unieke kennis opgedaan over modedesign, productie en verkoop via professionele homeshopping.

Een Fashion Advisor is een modeconsulente, die modebijeenkomsten organiseert in haar eigen huis of bij een door haar gekozen gastvrouw.

De Fashion Advisor bij Green House is veel meer dan de verkoopster van een exclusieve kledingcollectie. Ze helpt andere vrouwen zich te kleden en te stylen met een van de best ontworpen commerciële collecties op de markt. Ze kan van haar persoonlijke passie haar beroep maken en tegelijkertijd een succesvolle business opstarten.

Afhankelijk van haar ambities, modekennis en ervaring, zal ze haar activiteiten willen uitbreiden door het geven van meer modeworkshops, het opstarten van een eigen Green House homeshop of het opbouwen van een eigen team van Fashion Advisors. Ze kan haar betrokkenheid bij Green House op ieder moment aanpassen en zonder problemen wisselen tussen de drie types van Fashion Advisors.

Van bij het begin coacht en traint Green House haar Fashion Advisors. Het professionele trainingsprogramma bestaat uit het geven van advies over het runnen van mode-activiteiten en het updaten van de modekennis bij iedere nieuwe collecties.

Eén ding is zeker: Fashion is Fun!

green house