• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Fall/Winter tassentrends bij Duifhuizen tassen & koffers

Fall/Winter tassentrends bij Duifhuizen tassen & koffers

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Nu de zomer toch echt voorbij is, kunnen we ons steeds verder gaan verheugen op de nieuweFall/Winter collecties. Niet alleen kleding en schoenen staan hierbij voorop, ook een nieuwe tas mag niet ontbreken in je garderobe! Ook dit seizoen zijn er weer een aantal trends terug te vinden in de tassenwereld. Voor welke ga jij?

Velvet tassen

Dit seizoen zien we de velvet tasjes weer terugkomen in de tassencollecties. Het zachte, lichtglanzende materiaal heeft een hoog high-fashiongehalte en zorgt ervoor dat je een ware eyecatcher om je arm hebt hangen. De velvet tassen zien we in verschillende modellen tassen terugkomen, zoalsde crossbody tas, de clutch en de shopper. Tegenwoordig is het ook niet vreemd meer dat we velvet op kleding en schoenen zien! Voornamelijk donkere kleuren worden uitgebracht in het veloursmateriaal, zoals donkerrood, navy, zwart en donkergroen.

Look a like tassen

We dromen natuurlijk allemaal van die ene designertas, maar we weten allemaal dat daar een aardig prijskaartje aan hangt. Daarom zien we in het straatbeeld veel look a likes die zijn gebaseerd op de designertassen, zoals van Gucci, Chloé en Chanel. Bij Duifhuizen tassen & koffers vind je deze op fashiondesigner geïnspireerde tassen terug in de collectie. De tassen zijn gemaakt van prachtig leer en hebben hierdoor een hoogwaardige kwaliteit. Zit jouw favoriete designerbag ertussen?

Groene en rode tassen

De kleuren van dit seizoen zijn overduidelijk rood en groen. Rood zien we in veel verschillende tinten terugkomen, zoals felrood en bordeauxrood. Een echte kleur voor de powervrouw van tegenwoordig. Rood straalt altijd kracht en passie uit en een rode tas is daarom een prachtige aanvulling aan je collectie. Mocht een rode tas toch niet zozeer je favoriet zijn, ga dan voor een groene tas. Het mosgroen is de tint die overal terugkomt op de tassen. Als je het ons vraagt is het een echte musthave!

Natuurlijk zijn al deze tassen verkrijgbaar bij Duifhuizen tassen & koffers. Met o.a. een Belgische webshop en 25 fysieke winkels in Nederland is er altijd eentje die bij je past! www.duifhuizen.be

duifhuizen
Partner Content