• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Fabienne Chapot: SS25 Summer Market

Fabienne Chapot: SS25 Summer Market

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Credits: Fabienne Chapot

Duik in de FC Summer Market, waar de tijd vervaagt en ieder moment een avontuur wacht om ontdekt te worden. Van de ontspannen zonsopkomst tot de elektrische buzz van zonnige middagen, het is een plek waar spontaniteit heerst en alles kan.

Voor de Spring/Summer 2025-collectie ontsnapt Fabienne Chapot naar de levendige en bruisende zomermarkt. Een levendige smeltkroes van kleur, cultuur en gemeenschap, dit is waar de geest van het seizoen tot leven komt.

Credits: Fabienne Chapot

Met stijlen om te dragen van zonsopgang tot zonsondergang, is de kenmerkende look deels speels, deels verfijnd. Statementprints zijn geïnspireerd op vers fruit, pittige chilipepers, schelpen en de hoogstaande zomerzon. Gehaakte knits en gemakkelijke co-ord sets kunnen worden gemixt en gematcht, terwijl strepen opnieuw worden bedacht in unieke kleurcombinaties. Het pittige palet viert een explosie van tropische smaken en bevat mandarijn, roze snoepjes, groene appel en paarse druif, allemaal geaard door aardse neutrale tinten.

Er gaat werkelijk niets boven een summer market en geen zomer zou compleet zijn zonder. Het is de plek waar herinneringen worden gemaakt, vrienden worden ontmoet en de zomer tot leven komt.

Credits: Fabienne Chapot
OVER HET MERK
Lees meer over Fabienne Chapot op de merkpagina
Fabienne Chapot
SS25