• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Europees partnership AEDT en FashionUnited

Europees partnership AEDT en FashionUnited

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Afgelopen maandag hebben AEDT en FashionUnited een intentieverklaring getekend tijdens AEDT's algemene vergadering in Brussel. In het nieuwe partnership zullen beide organisaties samenwerken om de efficiency mogelijkheden in de Europese modebranche te optimaliseren.

AEDT, de Europese vereniging van nationale modebranche retail organisaties, en FashionUnited, Europa's multimedia platform voor mode professionals, gaan hun samenwerking in eerste instantie toespitsen op werkgelegenheid, communicatie, kennis events en besparings mogelijkheden middels de European Service Pass.

In samenwerking met lokale vakorganisaties zullen per land evenementen worden georganiseerd om de kennisoverdracht in de modebranche te bevorderen. Ten einde modevakmensen collectieve voordelen te bieden zal FashionUnited de European Service Pass gaan promoten in alle landen waar zij aktief is.

Ten aanzien van de werkgelegenheid zullen de landelijke vacaturebanken voor de mode mede door de nationale vakorganisaties worden gesteund om zo vraag en aanbod op het gebied van werk in de sector optimaal bij elkaar te brengen tegen de laagst mogelijke kosten. Het is de bedoeling dat deze samenwerking zal bijdragen aan het transparanter en efficienter maken van de Europese modebranche voor modeprofesionals.

AEDT
FashionUnited