• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Eerste namen Amsterdam Fashion Week bekend: Ronald van der Kemp opent

Eerste namen Amsterdam Fashion Week bekend: Ronald van der Kemp opent

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Amsterdam Fashion Week heeft de eerste namen van de aankomende editie onthuld. Ronald van der Kemp is de gelukkige die de september-editie mag openen, zo blijkt uit het persbericht.

De editie start op donderdag 5 september en loopt tot en met 7 september 2019. Van der Kemp opent op de donderdagavond en wordt op vrijdag gevolgd door een dag met jong talent. Zo brengt Ferry Schiffelers, de winnaar van de lichting van vorig jaar, zijn nieuwe collectie. Lichting 2017-deelnemer Ninamounah zal ook een show hosten naast de Lichting 2019 show op vrijdag. Ook zal de dag met jong talent een performance hebben van Aron van Groos, de winnaar van Kunstbende 2018.

Zaterdag zullen diverse talks worden gehouden waar consumenten zich voor kunnen aanmelden. Naast het talk-programma zal ook Natan, een favoriet modehuis van koningin Maxima, een show houden. In het persbericht wordt daarnaast ook een mysterieus duo genoemd waar de naam nog niet van onthuld wordt. “Er staat een pop-up show gepland van een succesvol designer duo welke verder toegelicht zal worden in de volgende aankondigingen,” aldus het bericht.

AFW vindt plaats in het Amsterdamse Museumkwartier. Er zijn modeshows in in de Nieuwe Kerk en in Natan presenteert in Capital C.

Beeld: Team Peter Stigter

Amsterdam Fashion Week
aron van groos
Danie Bles
Ferry Schiffelers
Lichting 2019
Natan
Ninamounah
Ronald van der Kemp