• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Eerste Label Expo Accessories in 2006

Eerste Label Expo Accessories in 2006

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De eerste editie van Label Expo Accessories gaat plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2006. De nieuwste accessoirebeurs, Label Expo Accessories, georganiseerd door het World Fashion Centre zal, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, niet plaatsvinden van 28 t/m 30 augustus a.s. De eerste editie van de beurs wordt één seizoen uitgesteld. De reden voor dit uitstel is dat er naar mening van de organisatie in één seizoen niet teveel nieuwe beurzen moeten komen om het voor de detaillist overzichtelijk te houden. Er zijn nu al twee nieuwe beurzen met succes door het World Fashion Centre onder de naam Label Expo georganiseerd en gepresenteerd. De derde beurs onder deze noemer; Label Expo Accessories, zal dus nog even op zich laten weten, maar zal volgend seizoen zeker plaats vinden.

Eerste editie Label Expo Women succesvol

Met veel succes is de Label Expo Women zondag 31 juli jl. van start gegaan. Deze nieuwe Nederlandse modebeurs, die zich richt op luxe damesmode binnen het midden en middenhoog segment, is met recht een unicum te noemen. De reacties van zowel de exposanten als de bezoekers waren dan ook uitermate enthousiast te noemen. In het wervelende, recentelijk geopende WFC Beursplaza van het World Fashion Centre te Amsterdam, heeft zondag 31 juli & maandag 1 augustus jl. de eerste editie van Label Expo Women plaatsgevonden. Deze Label Expo Women, die de perfecte aanvulling vormt op reeds bestaande beurzen, richt zich uitsluitend op damesmode uit het midden tot middenhoog segment. De organisatie van deze exclusieve beurs, die ontstaan is uit een samenwerkingsverband tussen het World Fashion Centre en inkooporganisatie Intres, kijkt dan ook vol trots terug op de zeer succesvolle start van dit nieuwe evenement. Naast een keur aan fraai ingerichte stands, waarin talloze merken hun allernieuwste collecties presenteerden, kon de bezoeker tevens genieten van luxe lounge-arrea's en verfrissende modeshows. Met maar liefst vier shows per dag toonden professionele modellen de laatste modetrends aan het aanwezige publiek. Deze shows, waarin de collecties van diverse labels werden gepresenteerd, gaven de bezoeker zo mogelijk een nog betere impressie van het modebeeld voorjaar/zomer 2006.

De organisatie van deze inspirerende shows lag in handen van HV Productions Int. uit Eindhoven. De ruim duizend bezoekers die gedurende deze twee dagen de Label Expo Women hebben bezocht, reageerden vol lof over dit initiatief. Niet alleen de presentatie en organisatie werden enthousiast bij het publiek ontvangen, maar ook de locatie - midden in het hart van het Nederlandse modelandschap - werd door velen ervaren als uitermate plezierig. Nu al heeft het merendeel van de exposanten hun toezegging gedaan om ook in de toekomst deel te nemen aan deze beurs.

Labels die dit maal nog een afwachtende houding hadden aangenomen, hebben zich gedurende het evenement aangemeld voor deelname aan de tweede editie van Label Expo Women, die komend voorjaar zal plaatsvinden. Kortom: een zeer succesvol evenement dat een belangrijke plaats in zal gaan nemen binnen de Nederlandse modewereld.

WFC