• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Een beeld van de Nederlandse mode op www.fashioncommunity.nl

Een beeld van de Nederlandse mode op www.fashioncommunity.nl

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Vormgevingsinstituut lanceerde op 1 oktober 2000 haar jongste website: www.fashioncommunity.nl. Opgedeeld in vier categoriën - fashion, high-fashion, textiel en nieuw talent - geeft het werk van tot nu toe dertig ontwerpers een gemêleerd overzicht van wat Nederland te bieden heeft.

Eenvoudig van opzet en in gebruik geeft www.fashioncommunity.nl de bezoeker de mogelijkheid cv's, persberichten en beeldmateriaal van recent werk van de deelnemende ontwerpers te bekijken. Door onder meer het ontbreken van agentschappen in de Nederlandse modewereld, is het voor geïnteresseerden helaas niet eenvoudig een up-to-date overzicht te krijgen van de huidige stand van zaken van de Nederlandse mode. Het Vormgevingsinstituut wil met de website www.fashioncommunity.nl aan deze situatie een einde aan maken. Het is natuurlijk niet de bedoeling een agentschap te worden, maar het instituut hoopt met dit initiatief wel vraag en aanbod iets dichter bij elkaar te brengen en anderen te inspireren het web ook te gaan gebruiken voor presentaties.

Na de succesvolle besloten opening van de expositie 'Dutch Modernism' voor de internationale pers, is dit het tweede initiatief van het instituut dit jaar, op het gebied van de mode. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angelique Westerhof, e-mail: angelique@design-inst.nl, Tel: 020 - 5516500. De website is geproduceerd door Annelies Nuy naar een idee van Fashion Fast Forward.

fashioncommunity
fast fashion forward