• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • EDI Center toont >900 ontsloten fashion retailorganisaties

EDI Center toont >900 ontsloten fashion retailorganisaties

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Op de homepage van www.FashionUnited.com staat sinds deze week een lijst online van meer dan 900 fashion retailorganisaties, waarmee via eGate EDI berichten uitgewisseld kunnen worden. Al langer staat een lijst met meer dan 300 ontsloten fashion leveranciers online. eGate is daarmee het grootste EDI netwerk voor de fashionbranche in de Europese markt. De lijst met retailers bestaat uit zelfstandige winkeliers, winkelketens en department stores uit geheel Europa. Duitsland is het best vertegenwoordigd, maar inmiddels zijn er ook al meer dan honderd Nederlandse fashion retailorganisaties via eGate bereikbaar, waaronder Hout-Brox, Duthler, Pebo / Brandstore, Jansen-Noy, Ballegooyen en Van Tilburg Nistelrode om er enkele bij naam te noemen. Die 900 organisaties hebben gezamenlijk meer dan 8.000 winkels.

 

De retailers zetten EDI met name in ter terugdringing van de werkzaamheden met betrekking tot: het handmatig aanmaken van artikelen, het overtypen van orderbevestigingen, het ontvangstmelden plus sorteren van goederen en het printen plus aanschieten van eigen prijskaartjes. Door toepassing van EDI kan de winkelier de kaartjes met EAN codes van de leverancier in zijn eigen kassasysteem herkennen en correct verwerken.

In het EDI Center op www.FashionUnited.com vindt u desgewenst veel achtergrondinformatie over EDI en hetgeen EDI voor uw organisatie kan betekenen. Op het FashionUnited Event van 4 april aanstaande in de RAI wordt middels een presentatie door GS1 (voorheen EAN Nederland) en middels een forumdiscussie met leveranciers én retailers uit de fashionpraktijk ook veel aandacht besteed aan EDI in de fashionmarkt. Zie www.FashionUnited.nl/event voor programma, beursdeelnemers en aanmelding. Het EDI Center van FashionUnited.com vindt u op stand nr. 19.

EDI
FashionUnited eBusiness