Het Franse modehuis Claude Montana heeft deze week een licentieovereenkomst gesloten met de Entreprise de Confection et de Commercalisation Europeenne (Ecce), een eveneens Franse producent van mannenkleding. De licentie betreft de productie en distributie van de Claude Montana herencollectie.

De kledinglijn, die zal bestaan uit pakken, sportkleding, shirts en truien, zal vanaf zomer 2004 in de winkels verkrijgbaar zijn. De Montana herenlijn zal in eerste instantie verkocht worden in wat duurdere winkels in landen zoals Frankrijk, Spanje en Duitsland. Omdat Claude Montana daar namelijk al veel naamsbekendheid heeft.

In een later stadium zal de nieuwe collectie ook in België, Zwitserland, de Benelux, Noord- en Zuid Europa en het Midden Oosten worden gelanceerd. Montana herenkleding werd tot vorig jaar winter geproduceerd en gedistribueerd door de Duitse mannenkleding producent Bäumler AG. Ecce heeft ook de licenties in handen van Givenchy, Gant, Scherrer, Courreges, Rochas, Eden, Park en Arrow. Het bedrijf dat in Parijs is gevestigd heeft over 2002 een omzet van 100 miljoen euro geboekt.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN