• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit zijn de modewinnaars van de Salesforce Retail of the Year 2021-2022 verkiezingen

Dit zijn de modewinnaars van de Salesforce Retail of the Year 2021-2022 verkiezingen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

De categorieprijzen voor ‘Salesforce Beste Winkelketen van België’ en ‘Salesforce Webshop Award Belgium’ zijn weer uitgereikt. FashionUnited zet de modewinnaars van de 2021-2022 verkiezingen op een rij.

Onder de fysieke winkels is JBC in de prijzen gevallen in de categorie baby en kind, LolaLiza in de categorie damesmode en E5 mode in de categorie herenmode. In de categorie lingerie en ondermode heeft Hunkemöller de prijs voor Salesforce Beste Winkelketen van België naar huis, Veritas ontvangt deze voor mode accessoires en Schoenen Torfs draagt nu de titel in de categorie schoenen.

Bij Salesforce Webshop Award Belgium krijgt JBC er nog twee prijzen bij, namelijk in de categorie baby en kind en damesmode. Bij herenmode valt Bel&Bo in de prijzen en in de categorie schoenen wint Schoenen Torfs opnieuw.

Op 9 december worden de algemene winnaars bekend gemaakt voor ‘Salesforce Beste Winkelketen van België’ 2021-2022, ‘Salesforce Webshop Award Belgium’ 2021-2022 en ‘Salesforce Retailer of the Year Belgium’ 2021-2022.

salesforce retailer of the year