• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten voor week 33

Dit modenieuws kunt u verwachten voor week 33

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Illustration: Jackie Mallon

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 33. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 15 augustus tot en met 21 augustus.

In gesprek met Nicolas Bargi, CEO van Save The Duck

Save the Duck heeft grote plannen. Het Italiaanse outerwear merk, dat bekendstaat om zijn jassen gevuld met een alternatief voor dons, is aan het uitbreiden nadat het dit jaar nieuwe investeerders heeft aangetrokken. Bargi vertelt tijdens een interview met FashionUnited dat het bedrijf in de komende jaren wil investeren, veel winkels wil openen en hun digitale business wil laten groeien. Houd de website in de gaten voor een artikel over dit onderwerp.

De baan van… hoedenmaker Fabienne Delvigne

De Belgische hoedenmaker Fabienne Delvigne ontwerpt al meer dan 25 jaar hoeden voor de Belgische, Nederlandse, Zweedse en Luxemburgse koninklijke familie. Veel hoeden die koningin Máxima draagt, zijn door Delvigne op duurzame wijze gemaakt. FashionUnited sprak Delvigne over haar carrière. Hoe ziet een gewone dag eruit en welke tips heeft ze voor mensen die aan de slag willen als hoedenmaker? Houd de website in de gaten voor een interview.

Item van de week: de baggy jeans

Deze week in FashionUnited's serie 'Item van de Week' behandelen we de baggy jeans: wat het is, waarom je het wil hebben en hoe je het moet stylen.

Verder op de kalender

Woensdag 17 augustus: Clan de Banlieue FW22 collectie tentoonstelling

Op 17 augustus organiseert het Nederlandse merk Clan de Banlieue een tentoonstelling om zijn nieuwe FW22-collectie te presenteren. Clan de Banlieue biedt een meer modegerichte benadering van streetwear, die is geïnspireerd door retro sportkleding. Het evenement zal in Rotterdam plaatsvinden en is bedoeld als een ervaring.

Zondag 21 augustus: Africa Fashion Week

Op 21 augustus wordt Africa Fashion Week gehouden in de evenementen- en feestlocatie De Koning in Amsterdam. Het thema van dit jaar is: 'behind the mask' en de dresscode is: ‘African royalty’. Tickets zijn verkrijgbaar via Eventbrite.

Dit wordt het modenieuws