• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten van week 10 - 2021

Fashion

Dit modenieuws kunt u verwachten van week 10 - 2021

Door FashionUnited

8 mrt. 2021

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 10. Dit staat op de redactie agenda van maandag 8 maart tot en met zondag 15 maart.

Dit zijn vijf genderneutrale merken om in de gaten te houden

De groei van genderless en unisex modemerken is ongekend, vooral Gen Z kiest ervoor om te dragen waarin zij zich goed voelen in plaats van iets wat aan hen is toegewezen door hun geslacht. Mannelijkheid en vrouwelijkheid lopen steeds meer door elkaar heen, waarmee de traditionele grenzen tussen damesmode en herenmode vervagen.

Op de kalender

Lingerieweek - 8-13 maart

Lingerieweek is een initiatief van sectororganisatie Fedelin, Think-Pink en zelfstandige lingeriedetaillisten. Met deze actie willen ze de lingeriesector in de verf te zetten. In de week van Wereldvrouwendag (8 maart 2021) zetten de deelnemende lingeriewinkels hun klanten extra in de kijker. Daarboven willen ze met de verkoop van Think-Pink gadgets een mooie bijdrage leveren aan dit goede doel.

Internationale Vrouwendag - 8 maart

Maandag is het de Internationale dag van de Vrouw.

JD.com Q4 - 11 maart

JD.com maakt deze week haar financiële resultaten over de periode Q4 bekend.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.