• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 8 - 2022

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 8 - 2022

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 8. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 21 tot en met 27 februari.

Eén luxemerk domineert wereldwijd, terwijl een handjevol nationale favorieten blijken

De wereld is klein en uit een nieuw onderzoek blijkt dat de luxemarkt al even klein is. Louis Vuitton blijkt wereldwijd het populairste merk te zijn, terwijl Gucci regelmatig op de tweede plaats komt. Het onderzoek van raisin.uk berekent de populariteit aan de hand van het aantal maandelijkse zoekopdrachten dat een merk krijgt. Maar tegen een achtergrond van ongekende economische, sociale en technologische veranderingen is het misschien niet zozeer de mondiale winnaar die het interessantst is onder de bevindingen, maar veeleer de nuances in merkentrouw van het ene land tot het andere.

Op de kalender

Milan Fashion Week - 22-28 februari

Dinsdag start de Milanese modeweek. Onder andere Gucci, Bottega Veneta, Diesel, Trussardi en Plein Sport maken hun terugkeer op de agenda van Milan Fashion Week.

Opening tentoonstelling DressUndress in Modemuseum Hasselt - 25 februari

Met DressUndress onderzoekt gastcurator Murielle Scherre (la fille d'O) onderzoeken we die spannende relatie tussen kleding en lichaam en duiken we recht in de discussie. samen met Modemuseum Hasselt de pendelbeweging tussen verhullen en onthullen in de mode van de late achttiende eeuw tot vandaag.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten