Dit modenieuws kunt u verwachten in week 7 - 2020

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 7. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 10 februari tot en met 16 februari.

New York en London Fashion Week

New York loopt nog deze week verder tot en met vrijdag. Op het programma staan onder andere Sies Marjan, Vera Wang, Carolina Herrera, Marc Jacobs, Michael Kors en Oscar de la Renta. Op de laatste dag van New York Fashion Week begint London Fashion Week al aan de andere kant van de wereld. Denk aan merken zoals Wolf & Badger, Mulberry, Temperley London, Roland Mouret, Emilia Wickstead, Chalayan, MM6 Maison Margiela en Tommy Hilfiger.

Kering, Under Armour en Moncler FY

Deze weken maken modeconcerns Kering, Under Armour en Moncler hun financiële jaarresultaten bekend. Wereldwijd waarschuwen diverse modegroepen voor de effecten van het corona-virus op de omzet. Zijn deze drie bedrijven met hun jaarcijfers nog net de dans ontsprongen?

Pure London

Pure London is op zondag al gestart en loopt door tot en met dinsdag. Pure London heeft voor deze editie de beursvloer opnieuw ingedeeld. Zo is Pure Conscious naar de begane grond verhuisd. De beurs vindt plaats met op de achtergrond de Brexit-onderhandelingen. Hoe zullen de merken en retailers tegen de nieuwe realiteit aankijken?

Verder op de kalender

Donderdag 13 februari

Ted: Ted Noten in het Museum aan het Vrijthof

Donderdag 13 februari

Uitreiking Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge, Amsterdam

Vrijdag 14 februari

Daily Paper x Van Gogh Museum collectie lancering, Amsterdam

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN