• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 51 - 2021

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 51 - 2021

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 51. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 20 tot en met 26 december.

10 succesprincipes voor een lonend beursoptreden in 2022

Nieuw jaar, nieuwe kansen: Dr. Marc Schumacher, co-CEO van Avantgarde en expert voor de Experience Economy, geeft tips voor het bedenken en ontwerpen van beursstands die de investering waard zijn.

Compenseren of reduceren: Wat is klimaatneutraliteit en hoe kan het worden bereikt?

Het in Zürich gevestigde MyClimate is een non-profit organisatie die in 2006 is opgericht om bedrijven te ondersteunen naar CO2-neutraliteit. MyClimate berekent de CO2-uitstoot van bedrijven en hun producten om op basis daarvan maatregelen voor CO2-reductie te tonen of mogelijkheden voor compensatie aan te bieden. Maar wat houdt dat nu precies in? FashionUnited vroeg Kai Landwehr, woordvoerder en marketingdirecteur van MyClimate, welke bijdrage de mode-industrie kan leveren aan klimaatbescherming, hoe ver de industrie al is, voor welke uitdagingen wij staan en wat de gevaren van greenwashing zijn.

Netflix-serie 'Emily in Paris' komt met shoppable content

Toen de modieuze serie Emily in Paris vorig jaar op Netflix debuteerde, overtrof het de verwachtingen van de meeste critici en trok het bijna 60 miljoen kijkers. Nu het tweede seizoen morgen te streamen is, hoopt het moederbedrijf van de show, ViacomCBS, munt te slaan uit de populariteit ervan door een shoppable content kanaal te lanceren waar looks uit de show kunnen worden gekocht op Netflix.shop, de webshop van Saks en in sommige fysieke Saks-winkels.

Op de kalender

Nike Q2 - 20 december

Maandag maakt Nike de financiële resultaten over de periode Q2 bekend.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten