• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 49 - 2021

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 49 - 2021

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 49. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 6 tot en met 12 december.

Op de kalender

Webinar: Exploring foreign markets - 9 december

Een goede voorbereiding, marktonderzoek en netwerk helpen je een heel eind op weg om in te schatten welke markt geschikt is voor voor jouw merk. FlandersDC organiseert 9 december een gratis webinar om er alles over te weten te komen.

Limited Edition Collection Characters by Walter Van Beirendonck X Maarten Baas X Lensvelt - 11 december

'Characters' is een collectie limited edition stoelen. Naast de onthulling van deze stoelen aan het publiek, zullen ontwerpers Maarten Baas en Walter Van Beirendonck uitleggen hoe deze one-of-a-kind stoelen tot stand zijn gekomen. In een live interview met Milou van Rossum, modejournalist en redactiedirecteur van NRC Magazine, vertellen zij over hun samenwerking, hun stijl en het resultaat van hun unieke samenwerking.

Lancering documentaire Full Circle - 12 december

Op zondag 12 december lanceert Chanel Trapman, filmmaker en oprichter van de Mumster Movement, de documentaire Full Circle tijdens een online live première. De documentaire brengt de eindeloze stroom van miljoenen afgedankte kledingstukken in beeld en zoekt naar oplossingen om deze vicieuze cirkel van overproductie, overconsumptie en textielafval te doorbreken, aldus Trapman in de aankondiging.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten