Dit modenieuws kunt u verwachten in week 40 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 40. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 30 september tot en met 6 oktober.

H&M Q3

Donderdag zal de H&M Group zijn negen maanden-rapport presenteren. Daar zal het bedrijf ingaan op de winst die is gedraaid in de eerste drie kwartalen van het financiële jaar.

Fashion Retail Evening

Creamoda, Comeos en Mode Unie organiseren ook dit jaar weer Fashion Retail Evening op 3 oktober in Elst. Van big naar bright data. Wat zijn de voordelen? Enkel voor grote retailers? Hoe beklim je de databerg en creëer je meerwaarde? Nuttige tips & trics die direct toepasbaar zijn. FashionUnited is aanwezig en doet verslag.

MoMu Young Voices

Zaterdag 5 oktober Momu Young Voices presenteert ModeMuseum Antwerpen ‘MoNu’, een eendaagse expositie gericht op diversiteit. De interactieve tentoonstelling is samengesteld door de MoMu Young Voices, een groep in België gevestigde jongeren met een “gedeelde passie voor mode en kunst”. Een verslag volgt.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN