• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 35 2024

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 35 2024

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Illustration: Jackie Mallon

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 35. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van maandag 25 augustus tot en met zondag 1 september.

Hoe word je een expert op het gebied van de bestrijding van namaak in de mode?

De groeiende tweedehandsmarkt heeft licht geworpen op een beroep dat ooit in de schaduw stond: de expert op het gebied van de bestrijding van namaak. De vraag naar kenners van luxeproducten groeit naarmate de tweedehands modesector terrein wint. Victoire Boyer-Chammard, Expertise Ambassador & Partnerships Manager bij Vestiaire Collective, vertelt meer over het vak.

Boekentip van een modeprofessional

FashionUnited presenteert elke twee weken een boekentip van een professional uit de modewereld. Deze week is dat de Nederlandse zakenvrouw Giny Boer.

Galia Lahav deelt haar trouwjurktrends

Het Israëlische bruids- en modehuis Galia Lahav, dat beroemdheden als actrice Jennifer Lopez en Olympisch goudenmedaillewinnares Simone Biles heeft gekleed, heeft zijn vijfde flagshipstore in Londen geopend. Daarmee begint het merk met de uitbreiding in Europa. Oprichter en bruidsontwerper Galia Lahav deelt met FashionUnited wat de trouwjurktrends zijn.

Dit wordt het modenieuws