• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 34

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 34

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Illustration: Jackie Mallon

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 34. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 22 augustus tot en met 28 augustus.

Wat is het nieuwe Gore-Tex membraan en wat heeft Greenpeace ermee te maken?

Als de eerste producten met het nieuwe, duurzamere ePE-membraan van Gore-Tex in de herfst op de markt komen, zal daarmee de hele outdoor-industrie een ware ommezwaai hebben gemaakt. Of toch niet? Houd de website in de gaten voor een artikel.

Ontmoet de illustrator uit New York die schetst bij haute couture shows in Parijs

Elly Azizian, die onder de naam Fashion Strokes mode-illustraties maakt, heeft een indrukwekkende klantenlijst: Van Cleef & Arpels, Oscar de la Renta, Valentino en Sotheby's, om er maar een paar te noemen. Azizian vertelt FashionUnited hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen. Check de website voor het bijbehorende artikel.

Herenmode trends: Lente/Zomer 2023

Mogelijk als reactie op de afgelopen twee jaar waarin iedereen in joggingbroeken en T-shirts liep, suggereerden Europese modeontwerpers voor heren een upgrade naar ‘indoor-outdoor dressing’. Denk aan pyjama-achtige silhouetten, golvende broeken en bijpassende geprinte tops met shorts. Houd de website in de gaten voor een artikel met de 10 mooiste voorbeelden.

Item van de week: de V-hals trui

Deze week in FashionUnited's serie 'Item van de Week' behandelen we de V-hals trui: wat het is, waarom je het wil hebben en hoe je het moet stylen.

Verder op de kalender

Dinsdag 23 augustus: In my shoes lanceringsevent Bristol + Kinderhulp

Kinderhulp en Bristol slaan de handen ineen: op 23 augustus start hun 'in my shoes' campagne, die tot stand is gekomen in samenwerking met Kinderhulp. Hierbij vragen ze aandacht voor gezinnen die het moeilijk hebben. Tijdens dit evenement, dat om 11 uur in de Maassilo in Rotterdam plaatsvindt, kun je 'in de schoenen stappen' van mensen die in armoede leven.

Woensdag 24 augustus: Presentatie kindercollectie Kiabi in samenwerking met ‘Le Monde d’Ayden’

Voor de start van het nieuwe schooljaar heeft het budgetvriendelijke modemerk Kiabi de collectie ‘Back to school’ ontworpen, voor zowel kinderen met als zonder beperking. Het modemerk licht zijn plannen toe tijdens een persevenement dat Kiabi organiseert met ‘Le Monde d’Ayden’. Deze vindt plaats in shoppingcenter Docks Brussel.

Dit wordt het modenieuws