• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 3 - 2022

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 3 - 2022

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 3. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 17 tot en met 23 januari.

Duurzame mode: De 7 belangrijkste eco-certificeringen en wat ze betekenen

Gezien het grote aantal certificeringen en initiatieven die er zijn op het gebied van duurzame mode, is het niet gemakkelijk om ze bij te houden om bewuste aankoopbeslissingen te nemen. FashionUnited heeft een actuele lijst samengesteld van de belangrijkste eco-certificaten en wat ze precies inhouden.

Op de kalender

Paris Fashion Week Men's - 18-23 januari

Dinsdag markeert de start van de Parijse modeweek voor herenmode. In totaal zullen 17 van de 76 huizen op de officiële kalender een fysieke show organiseren, geven 29 de voorkeur aan een fysieke presentatie en nemen 30 genoegen met een louter digitale presentatie.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten