Dit modenieuws kunt u verwachten in week 20 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 20. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 13 tot en met 19 mei.

Vuilafstotende kleding: Labfresh verhoogt standaard voor dagelijkse kleding

Het begon met een wit overhemd waar de rode wijn gewoon vanaf liep en inmiddels werkt LabFresh aan een gehele collectie innovatieve producten. Vuil heeft er geen vat op en ook bacteriën (en dus zweetgeurtjes) trekken niet in de kledingstukken. Niet voor niets werd het doel van de derde kickstarter binnen een uur opgehaald. Hoog tijd om te bellen met mede-oprichter Lotte Vink over de plannen van het merk.

Primark Elsene

Deze week is het zover. Dan opent Primark de deuren in Elsene. Het is de zevende vestiging van de winkelketen in België. Deze week de beelden.

Ralph Lauren Q4

Ralph Lauren Corporation had een goed derde kwartaal achter de rug. Het Amerikaanse merk voerde de omzet met 5,1 procent op naar 1,7 miljard dollar (1,4 miljard euro). Het inkomen kwam neer op 120 miljoen dollar (104,9 miljoen euro). Benieuwd of deze stijgende lijn doorzet? Ralph Lauren maakt dinsdag de cijfers van het vierde kwartaal bekend.

Richemont FY

Richemont SA schreef in het derde kwartaal een omzetgroei van 24 procent tot 3,915 miljard euro. Vrijdag worden de vierde en tevens jaarcijfers van Richemont gepubliceerd.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Woensdag 15 mei

Opening Primark Elsene

Woensdag 15 mei

Cocktail Camper Store Antwerp

Donderdag 16 mei

Be Aware Award

Donderdag 16 mei

#MonarSoWhatsUp x New Era

Vrijdag 17 mei

Creamoda event: The essentials about labelling

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN