• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 2 - 2022

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 2 - 2022

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 2. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 10 tot en met 16 januari.

Van 'raw' tot 'release': Vier trends om naar uit te kijken in SS23

Fashion Snoops organiseerde een online-evenement waarin de belangrijkste trends werden geschetst die volgens Fashion Snoops in het SS23-seizoen de toon zullen zetten op designgebied. Een groot deel van de presentatie draaide om de reactie van de consument op het afgelopen jaar, nu de wereld een reeks lockdowns achter de rug heeft die de perceptie van consumptie hebben beïnvloed. Het platform wilde de kijkers informeren over hoe merken kunnen omgaan met deze nieuw gevormde attitudes, en presenteerde vier trends om in de komende seizoenen in de gaten te houden.

Slim aan de slag met social selling: tips van expert Annelien Alaerts

Annelien Alaerts, marketingmanager bij het Belgische modemerk LolaLiza, heeft meer dan tien jaar ervaring in digitale marketing. Ze laat voor FashionUnited haar licht schijnen op het hoe en waarom van social selling en deelt enkele belangrijke aandachtspunten.

Van catwalk tot straatbeeld: Faux fur

De modeweken in Amsterdam, Oslo, Melbourne en Helsinki hebben allemaal het gebruik van bont verboden, maar Parijs, Milaan en New York laten het aan het oordeel van de ontwerpers over. Steeds meer merken kiezen er nu echter voor om in hun collecties echt bont in te ruilen voor namaakbont.

Op de kalender

Pitti Immagine Uomo - 11-13 januari

Dinsdag gaat de mannenmodebeurs Pitti Immagine Uomo van start.

Milan Fashion Week Men's - 14-17 januari

Italiaanse herenmodeweek Milan Fashion Week Men's begint vrijdag 14 januari en loopt door tot en met maandag 17 januari.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten