• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Diane von Furstenberg wikkeljurken in plus size maten verkrijgbaar via 11 Honoré

Diane von Furstenberg wikkeljurken in plus size maten verkrijgbaar via 11 Honoré

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

De iconische wikkeljurken van Diane von Furstenberg zijn vanaf vandaag verkrijgbaar van US maat 12 tot 24, dat staat gelijk aan EU maat 42 tot 54. E-tailer 11 Honoré is het eerste (en enige) verkooppunt van de jurken in grotere maten, zo is te lezen in het persbericht.

De 'New Julian' wikkeljurk van zijde-jersey kost 568 US dollar (omgerekend zo'n 520 euro) en is er met drie verschillende prints. De print Leopard Sand is er een uit de archieven. Het is de eerste dierenprint die sierde op een Diane von Furstenberg wikkeljurk, te weten in 1974.

11 Honoré heeft nu meer dan 65 merken in het porfolio. In augustus werden spijkerbroeken van Good American, Khloe Kardashians' inclusieve denimmerk, aan het assortiment toegevoegd. Op de website van de 'maat inclusieve' e-tailer is te lezen dat de volgende merken binnenkort worden toegevoegd: Dima Ayad, Dolce & Gabbana, Fleur du Mal, Ganni (herfst 2019) en Caroline Herrera (resort 20).

Diane von Furstenberg is wereldwijd verkrijgbaar in 55 landen. Het Amerikaanse modemerk van de ontwerper heeft 1500 verkooppunten, waaronder 148 eigen winkels.

11 Honore
Diane Von Furstenberg
Plus Size