De kindermodetrends voor 2019

Voor kinderen is het belangrijk dat de kleding die ze dragen comfortabel zit. Ze spelen, rennen en klimmen en daarbij is het fijn als ze veel bewegingsvrijheid hebben. Ook worden zij nog al eens vuil of vallen of stoten ze zich. Kwalitatief goede kleding dat tegen een stootje kan én eenvoudig te reinigen is, is dus aan te raden. Je kunt kleding met deze eigenschappen vinden bij Jayno.nl. Naast deze praktische zaken, sluit veel van de kleding ook nog eens aan bij dé modetrends van 2019. Welke trends staat centraal in 2019?

Magic Virtuality

Magic Virtuality is te beschrijven als een modestijl waarbij de echte wereld en de virtuele realiteit door elkaar heen lopen. Door gebruik te maken van opvallende materialen als glitter en metallic, wordt de hedendaagse manier van kleden gecombineerd met futuristische aspecten. Kinderen die het fijn vinden om op te vallen, zullen deze modetrend zeker waarderen. Veel voorkomende kleuren binnen Magic Virtuality zijn donkergroen en donkerblauw met opvallende neonkleurige accenten.

Reversible

Een andere trend die we in 2019 veel terug zullen zien, is Reversible. Met andere woorden, omkeerbare kleding is helemaal terug. Het betreft hier niet alleen de bekende reversible jassen, maar ook kleding als rokken en vesten, accessoires als tassen en mutsen zullen binnenstebuiten te dragen zijn. Op deze manier kun je nóg meer combinaties maken met de kleding die je bezit. Denk hierbij aan stukken die aan de ene zijde een neutralere kleur hebben en aan de andere zijde een opvallende print.

Colorful Streetwear

Zoals de naam van deze trend al doet vermoeden, zal je in de winter van 2019 veel kleurrijke kledingstukken voorbij zien komen. Grauwe tinten en effen bruine truien behoren niet tot deze categorie. Het straatbeeld zoals we dat tegenwoordig kennen, zal worden gecombineerd met felle kleuren die in het oog springen. De felle kleuren worden gecombineerd met kleuren als cementgrijs en legergroen.

Fantasy History

Bij deze modetrend van 2019 zie je hoe de kledingstijl uit het Victoriaans tijdperk een comeback maakt. Deze historische stijl krijgt moderne accenten door de dramatische kleding te combineren met eigentijdse, casual items. Zo kan kleding van luxe materialen als bont en fluweel onder andere worden gedragen op een vrijetijdslegging.

Ontwikkel je eigen stijl met kleding van Jayno.nl

Jonge kinderen hebben vaak al een eigen smaak en hun eigen voorkeuren. Er zijn zoveel kledingcombinaties mogelijk. Doordat het is in 2019 helemaal in is om lekker op te vallen en chiquere kleding prima gecombineerd kan worden met casual kleding, kunnen zij experimenteren en hun eigen persoonlijke stijl ontwikkelen. Comfortabele, praktische kleding kan immers prima samengaan met een gevoel van modebewustheid.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN