• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • De CarrièreBeurs voor de Mode brengt werkgevers en werknemers bij elkaar

De CarrièreBeurs voor de Mode brengt werkgevers en werknemers bij elkaar

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De CarrièreBeurs voor de Mode die FashionUnited Events voor de eerste maal organiseert op 16 oktober aanstaande, brengt werknemers en werkgevers bij elkaar én staat in het teken van HRM. Hét evenement voor werkzoekenden in de modebranche en professionals op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zij krijgen nu de kans om potentiële werkgevers persoonlijk te ontmoeten. De vacatures zijn uiteenlopend: van shopmanager en verkoper tot stylist of inkoper.

Ook als HR professional kunt u uw hart ophalen. In het seminar en tijdens workshops spreken experts over de concrete bijdrage van de HR-discipline aan de organisatie. Iets wat vaak onderbelicht blijft en daarom wordt onderschat. En dat terwijl alles draait om de mensen die in het bedrijf werken. Zij moeten het doen.

Zo brengen professionals van verschillende b edrijven onderwerpen voor het voetlicht die u als HRM manager bezighouden. Ze vertellen over het aantrekken, behouden en motiveren van modeprofessionals. Bovendien hoort u hoe u als HR manager wel degelijk een verschil kan maken door te zorgen voor goede opleidingsmogelijkheden, door te ondersteunen bij het coachen en motiveren van medewerkers en ook door het ziekteverzuim zo laag mogelijk te houden.

Deelnemende bedrijven zijn onder meer Shoeby Fashion, Six, Coolcat, WE, Cars, HTNK, Bos Groep, Gsus, TMP Worldwide en Orange. Dus op zoek naar een nieuwe uitdaging of wilt u als HRM manager of ondernemer up to date zijn? Zorg dat u aanwezig bent en noteer 16 oktober alvast in uw agenda!

Voor meer informatie over deelnamemogelijkheden, kunt u contact opnemen met Nicole@FashionUnited.nl, of telefonisch 020 6154241.

www.fashionunited.nl/events

Carrierebeurs
carrierebeurs voor de mode
FashionUnited