• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dame Edna kiest voor Yasmena

Dame Edna kiest voor Yasmena

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De bekende diva Dame Edna Everage heeft gekozen voor de tassen van Yasmena. Iedere avond zal de dame een tas dragen van dit label tijdens haar nieuwe Broadway-show 'Dame Edna Back with A Vengeanc'. En elke avond krijgt iemand uit het publiek, uit handen Edna zelf, een Yazzy-bag.

Emily Blumenthal, ontwerpster van Yasmena Bag, is in haar sas met de speciale aandacht van Dame Edna. "We zijn erg gelukkig op de manier waarop wij een onderdeel zijn geworden van deze komische Broadway-show. En zeker omdat het Dame Edna zelf was die gekozen heeft voor onze tassen." "In de show zal Dame Edna schitteren in verschillende geraffineerde avondjurken, welke nog nooit eerder door haar zijn gedragen. Ze zal zingen, dansen en haar bekende gevatte raadgevingen geven teneinde het publiek te entertainen en verbazen. Het is ook mogelijk dat ze mensen met huwelijksproblemen zal bijstaan of healingen geeft," laat Brian Thomson weten. Hij is naast Tony Award-winaar verantwoordelijk voor de productie van deze nieuwe show.

De tas van Yasmena is een ultieme gepatenteerde polstas, maar het ontwerp gaat verder dan de mogelijkheid de tas aan de pols te dragen. De tas zit meer als een armband om de pols gedrapeerd, zodat dat deze schommelt, in de weg hangt of overal tegen aan stoot. Aan de tas zit ook een ring, zodat vrouwen de accessoire ook op een andere manier kunnen dragen. De tas combineert functie met mode. Het zit er aan te komen, wellicht ook door de aandacht van de Dame, dat deze Yasmena Bag, de volgende must-have wordt op de rode lopers. Deze kleinoodjes zijn niet alleen weggelegd voor de Halle Berry's en de Nicole Kidmans, want ze zijn gewoon te koop via het Internet voor 80 tot 100 dollar. Er bestaat natuurlijk ook een kans om er één gratis te krijgen. Maar dan is een entreekaartje voor de Broadway-show wel een vereiste. Yasmena is in het jaar 2000 ontstaan en in 2004 toegevoegd aan de Westport Corporation, een familiebedrijf in Pine Brook in New Yersey. Maar met een showroom aan West 43th Street in New York.

Tegenwoordig maakt Westport Corporation deel uit van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van lederwaren (tassen, koffers, enz.) voor dames en heren. Een bekend merk van hen is Mundi, maar in licentie verzorgen ze ook de tassen van Perry Ellis en Kenneth Cole.

ebags
yasmena