Door de mythische aantrekkingskracht van St.Tropez heeft Sylver zich laten inspireren voor haar eerste zomercollectie 2008. Sinds de jaren 50 is St.Tropez het trefpunt van kunstenaars en de high society en dus de bakermat van decadentie en uiterlijk vertoon enerzijds en het symbool van Provençaalse eenvoud en oorspronkelijkheid anderzijds.

De dolce vita van Bardot is er nog altijd voelbaar. De trends voor 2008 kunnen moeiteloos in de setting van St. Tropez gezet worden. Jurken....., ze zijn het item in de collectie ,zijn er van lief en klein tot tuniek,blouse en trapeziumvormen .Deze laatste jaren 60 lijn loopt over in de invloeden uit de jaren 80.

Dit zien we dan ook terug in de leggingachtige strakke broek en de grote herenbroek. De parka daarbij gedragen is de vernieuwer en vervanger van blouse en blazer. Maar ondanks dat is er nog ruim aandacht besteed aan de zomerblazers en een veelheid aan rokken.

En natuurlijk; dit alles, de kracht van Sylver, in een prachtige mix van Italiaanse stoffen en verwerkingen welke uitblinken in verfijning. Het kleurenpallet is dat van de typische, door zee, zon en wind aangetaste, huizen langs de haven en in de smalle steegjes ,met accenten van,hoe kan het anders: lavendel en oleander. Dit alles ter bevestiging van het aanzien van St. Tropez binnen de collectie.

Et Dieu.... crea la Femme

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN