• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • C&A breidt trouwjurken assortiment uit naar ‘bridal shop’

C&A breidt trouwjurken assortiment uit naar ‘bridal shop’

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

C&A heeft de smaak te pakken. Het merk wil de bruidscollectie uitbreiden, zo meldt Sabrina Shairzay, hoofd van trend bij C&A tegen FashionUnited DE na afloop van de mode show van vorige week in Essen. Begin dit jaar introduceerde de keten voor het eerst een collectie trouwjurken.

Niet alleen worden de soorten jurken uitgebreid, ook gaat C&A meer maten aanbieden en zelfs bruidsmeisjesjurken introduceren. “We hebben geweldige reacties gehad op de collectie. Het laat zien dat we iets bieden dat op ons prijsniveau er nog niet was,” aldus Shairzay. “We maken een hele ‘bridal shop’, dus bieden we alles dat een bruid mogelijk nodig heeft.” De jurken voor bruidsmeisjes worden volgend jaar in de lente toegevoegd. Deze herfst zal het matenaanbod van de bruidscollectie verbreden naar 52. Op dit moment zijn de jurken te koop in de maten 36 tot en met 44 en deels 48.

Afgelopen november presenteerde C&A voor het eerst een bruidscollectie. De items gingen in maart voor het eerst in de verkoop. Items waren geprijsd tussen de 29,90 en 179,90 euro.

Beeld: C&A

Bridal
Bridalwear
bruidscollectie
Bruidsmode
C&A