• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Body mists voor de lente 2021

Fashion

Body mists voor de lente 2021

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

14 apr. 2021

Op het moment dat je opzoek bent naar een weldaad voor je lichaam en geest dan is een lichaamsspray een goede oplossing hiervoor. Een lichaamsspray is verkrijgbaar in veel verschillende geuren die heerlijk ruiken. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld exotisch fruit, sensuele vanille of een frisse bries. Deze heerlijke lichaamsnevels of lichaamssprays kan je gebruiken gedurende iedere dag van het jaar en niet alleen op een warme zomerdag. Bodymist of bodyspray heeft een fijne aerosol die uithardt op het moment dat je hem op je huid spuit.

Wat is een bodyspray precies?

Over het algemeen hebben ze een zachtere, lichtere en minder geconcentreerde formule dan parfum. Je kan zelf kiezen op welke manier je gebruik maakt van een lichaamsspray. Je kan een lichaamsspray namelijk ook gebruiken om een geurtje in de lucht te spuiten of op een mooie sjaal. De geur blijft drie tot vier uur hangen en daardoor kan je gedurende dag wisselen tussen verschillende soorten sprays, afhankelijk van je stemming of de gelegenheid. Er zijn bodysprays te vinden van verschillende populaire parfummerken zoals Victoria’s Secret, Guess, Bath & Body Works en Dolce & Gabbana. Naast standaard body mists kan je ook kiezen voor een spray met glans voor een speciale gelegenheid of kies voor een speciale mannen lichaamsspray.

Victoria's Secret Pure Seduction

Victora’s Secret Pure Seduction lichaamsspray voor vrouwen kan je zien als de geurige variant van de beroemde rode lippenstift. Met deze heerlijk geurende bodyspray dompel je jezelf onder in verfijnde aromatische tonen waardoor je de moed hebt om te verleiden en verleid te worden. Een wild avontuur is ineens heel dichtbij en grijpbaar als je kiest voor deze bodymist die met een bloemige geur je zintuigen prikkelt. Naast lichte bloemige tonen komen er ook aardse houten akkoorden terug in deze delicate maar gewaagde bloemengeur. Deze lichaamsnevel kan je gebruiken voor speciale gelegenheden of alledaags gebruik.

Chanel Chance Eau Tendre

De bodyspray Chanel Chance Eau Tendre is een geur die een geweldige aanvulling is op de reeks met dezelfde naam. Je gebruikt deze intense geur in de ochtend en gedurende dag fris je hem gewoon op met deze heerlijke bodyspray met tonen van bloemen en fruit. Deze heerlijke bodyspray is geschikt voor dagelijks gebruik voor moderne vrouwen uit de 21ste eeuw.

Guess 1981

Guess 1981 bied je passie, temperament en vrouwelijk in een flesje. Deze heerlijke body mist bekoort de zintuigen met een onweerstaanbare geur die je huid heerlijk doet ruiken. De geur heeft tonen van bloemen en hout. Met deze heerlijk ruikende body mist voor dagelijks gebruik benadruk je de sensualiteit van iedere vrouw.

Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom

De naam van deze heerlijk geurende body mist zegt al genoeg. Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom zorgt ervoor dat je jezelf waant tussen die prachtige kersenbomen in Japan. Deze bodyspray heeft een bloemige geur en zorgt ervoor dat passie, vrouwelijkheid en temperament in een flesje wordt samengevat. Deze onweerstaanbare geur zorgt ervoor dat je jezelf de gehele dag onweerstaanbaar en sensueel voelt.

Dolce & Gabbana Light Blue Body & Hair Mist

Dolce & Gabbana Light Blue Body & Hair Mist zorgt ervoor dat je jezelf in een geur hult waardoor je de gehele dag in een goed humeur verkeerd. Deze bodyspray geeft je een constante uiting van optimisme en een gevoel van volkomen geluk. De geur heeft bloemige en fruitige tonen waarmee de sensualiteit van iedere vrouw benadrukt wordt. Doordat het een frisse geur is kan je hem ook perfect gebruiken bij warm zomerweer.

Christina Aguilera By Night

Christina Aguilera By Night is een onweerstaanbare geur en een verleiding voor een spel dat je altijd zal winnen. Deze body mist hult je in een gesofisticeerde geur die ook nog eens sensueel is waardoor je iedere uitstraling helemaal uitdraagt naar je omgeving toe. De bloemige en oriëntaalse tonen zijn geschikt voor iedere moderne vrouw in de 21ste eeuw die wil aan iedereen wil tonen dat ze zelfverzekerd is en goed in haar vel zit.

Een body mist kan je iedere dag gebruiken

Je kan ervoor kiezen om een lichaamsspray te gebruiken als aanvulling op de intense parfum die je in de ochtend opspuit om zo de geur te verfrissen of je kan ervoor kiezen om bodyspray te gebruiken in plaats van parfum. Het grote voordeel aan body mists is dat deze sneller vervliegen en op deze manier kan je gedurende de dag makkelijk van geurtje wisselen, afhankelijk van de gelegenheid en je stemming. Zoals je kan zien zijn er vele merken op de markt waar je uit kan kiezen. Zo weet je zeker dat er altijd iets bij zit wat bij je persoonlijkheid past!