• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belgische model Cesar Casier lanceert eigen knitwear label

Belgische model Cesar Casier lanceert eigen knitwear label

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Van alle markten thuis: Cesar Casier is naast model en schrijver nu ook eigenaar van zijn eigen modemerk. Het Belgische model heeft Cesar Casier Knitwear Collection gelanceerd en had al de Cesar Casier T-line.

Het merk is zoveel mogelijk unisex. “De kleding moet het mogelijk maken ons uit te drukken op de manier die we willen,” aldus de website van het merk. De ontwerpen worden omschreven als tijdloos, comfortabel en ‘basic doch fashionable met een oog voor detail en kwaliteit’. De knitwear collectie wordt dan ook in België gemaakt. Alles wordt geproduceerd in een familiebedrijf in Sint-Niklaas. “Het is belangrijk om de Belgische markt zoveel mogelijk te ondersteunen.” De items gaan over de toonbank vanaf 230 euro en worden verkocht bij 15 verkooppunten in België, waaronder de winkel Oona in Gent die van de moeder van Casier is.

A post shared by Cesar Casier (@cesar_casier) on

Cesar Casier lanceerde eerder al de T-Line Collection, een collectie van sweaters T-shirts, hoodies en joggingbroeken voor mannen en vrouwen. Op de items zijn verschillende quotes te zien.

Cesar Casier was onder andere te zien in een show van Philipp Plein, campagnes van Scotch & Soda, Bellerose en modereportages in de Esquire en Sabato Magazine.

cesar casier
KNITWEAR