• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belgische merk Bernadette lanceert bruidsmode

Belgische merk Bernadette lanceert bruidsmode

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Antwerps merk Bernadette lanceert bruidsmode. Credits: Bernadette

Liefhebbers kunnen tegenwoordig niet alleen bij Antwerps label Bernadette terecht voor gelegenheidskleding, maar ook voor bruidskleding. Het populaire merk voegt vandaag de categorie toe aan het assortiment en weet de kenmerkende stijl te behouden, zo blijkt op Instagram en op de website van het merk.

Diverse bruidsstijlen maken gebruik van de kenmerkende taffeta-stof waarin het merk veel ontwerpen in uitvoert. Er zijn ook verschillende losse tops en rokken waardoor een bruid een eigen look kan samenstellen. De prijzen varieren van 390 voor een top, 765 euro voor een rok en 890 voor een bruidsjurk. Ook is er nog een unieke cape met bloemenprint en versieringen tegen de prijs van 2.900 euro. Het merk biedt ook een sluier en handschoenen met geborduurde bloemen erop.

Het merk Bernadette werd vijf jaar geleden opgericht en wordt gerund door moeder-dochterduo Charlotte de Geyter en Bernadette de Geyter. Het merk staat bekend om de kleurrijke en volumineuze ontwerpen met een gevoel van moderne vrouwelijkheid. De prints worden handgetekend door Charlotte en Bernadette is een expert op het gebied van pasvormen voor vrouwen van allerlei leeftijden, mede dankzij haar werk voor onder andere Ralph Lauren.

Antwerps merk Bernadette lanceert bruidsmode. Credits: Bernadette
Bernadette
Bruidsmode