• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belgische luxeboetiek Verso lanceert eigen label

Belgische luxeboetiek Verso lanceert eigen label

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Verso

Multibrand luxeboetiek Verso heeft een eigen label gelanceerd, zo meldt de retailer in een persbericht. Onder de naam Verso Label brengt de modeboetiek genderneutrale tracksuits.

Met Verso Label breidt de modeboetiek het aanbod van streetwear verder uit. “Dit belooft een volgende stijlvolle stap te zijn in het succesverhaal van Verso,” aldus het persbericht. “Doorheen covid werd zelfs queen of style, Anna Wintour gespot in sweatpants. De bevestiging dat leisure wear ook stijlvol en elegant kan zijn, ook buitenshuis.”

Verso lanceert eigen collectie loungewear

De collectie bestaat uit t-shirts, hoodies en joggers. De items zijn in vijf kleuren te verkrijgen en volledig genderneutraal. De kledingstukken bevatten elk het logo van Verso. Prijzen liggen tussen de 75 en 110 euro. Liefhebbers kunnen de collectie nu al kopen bij de winkels in Antwerpen en Knokke. Bij de winkel in Antwerpen is de collectie van Verso Label te vinden in de sneakersafe onder de grond van de winkel.

Verso is een van de bekende luxe retailers uit België. De retailer begon met een winkel in Antwerpen waar merken zoals Dolce & Gabbana, Givenchy en Prada, Off-White, Moncler en Stone Island te vinden zijn. In 2015 opende Verso ook een herenboetiek in Knokke en sindskort is in de kuststad ook een damesboetiek te vinden. Dit jaar kreeg de herenboetiek in Knokke een nieuwe locatie en implementeerde Verso een nieuw winkelconcept.

Verso