Belgisch ontwerpster Anne Kurris stopt kinderlabel

Het kindermodelabel Anne Kurris, van gelijknamig Belgisch ontwerper, stopt. Dit maakt het merk bekend in een persbericht. Het merk viert dit jaar het 20-jarige jubileum nog met een zomer 2019-collectie, waarna het merk zal stoppen.

Anne Kurris zal les blijven geven aan het Sint-Lucas in Antwerpen en de Antwerpse modeafdeling ‘om op die manier de komende generaties ontwerpers te enthousiasmeren’, aldus het bericht. “Twintig jaar Anne Kurris staat symbool voor kleurrijke kindercollecties, successen, mensen en emoties. Ik ben heel trots wat we bereikt hebben met Anne Kurris, samen met mijn collega ontwerpers hebben we de Belgische kindermode een sterk DNA gegeven en wereldwijd in kaart gebracht.”

Anne Kurris lanceerde in 1998 haar kindermode label. Het merk haalde inspiratie uit pop art en natuur en werd gekenmerkt door felle kleurencombinaties en sterk grafisch ontwerp. De collectie is onder andere te koop in Parijs (le Bon Marché), Londen (Liberty en Selfridges), New York (Barneys) en Florence (Luis Via Roma).

Beeld: Anne Kurris

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN