• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Trends voor Voorjaar/Zomer 2016 vanuit de Las Vegas Modebeurzen

Belangrijke Trends voor Voorjaar/Zomer 2016 vanuit de Las Vegas Modebeurzen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De modetroepen trokken naar Nevada, waar de laatste voorjaar/zomer 2016 modebeurzen van het seizoen in Las Vegas werden gehouden. Duizenden inkopers, leden van de pers en branchegenoten kwamen op het grote aanbod internationale collecties af, dat in een aantal van de grootste, meest invloedrijke beurzen van de modebranche gepresenteerd werden. Het Trendstop team bezocht MAGIC, Agenda, Liberty Fairs en Capsule, gehouden in het Las Vegas Convention Center en in het Sands Expo. Vooruitstrevende voorjaar/zomer 2016 trends waren in heren- en damesmode, schoenen en accessoires te bespeuren, met nieuwe interpretaties van vrijetijds- en sportkleding. Deze week ontdekken de lezers van FashionUnited drie must-have trends vanuit de Las Vegas modebeurzen.

At the Height of Summer

Een palet vol energieke, felle kleuren die aan het optimisme van zomer herinneren, fleuren de nieuwe damesstijlen op. Tinten als levendig oranje, fel roze en citroengeel maken een statement op de must-haves van het nieuwe seizoen zoals espadrilles, luchtige jurken en t-shirts met grafische print.

Modern Rustics

Een andere belangrijke damesmodetrend is de rustieke esthetiek die een modern tintje krijgt met een 21e eeuwse twist. Onmisbare silhouetten in de vorm van nauw aansluitende breisels, overgooiers en bescheiden pasvormen en flares, terwijl tastbare stoffen worden verwerkt in gebreide petten en gympen van gemengde materialen. Neutrale tinten als beige en creme komen veel voor.

Minimal Stealth

Herenmode heeft in voorjaar/zomer een geheimzinnig karakter met strakke monochrome kleurschakeringen. Overhemden en jasjes zijn uitgevoerd met eenvoudige, sportieve blokken kleur of contrastdetails, terwijl de enkellaars-hybrides een futuristisch tintje krijgen met geribbelde panelen die veters vervangen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van het complete Fall/winter 2015-16 Las Vegas Trade Show Report van Trendstop, met toptrends en merken om in de gaten te houden, samen met exclusieve producten die door de redactie zijn uitgelicht. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Aum-Couture, Parklane, Binetti & Love by Binetti, Royal Blue, Helen Kaminski, Ducanero, Punk Royal, Heathen, Punk Royal, allen voorjaar/zomer 2016.

Trendstop