Belangrijke breiwerktrends voor herfst/winter 2015-16

Zorg dat u alles in huis heeft voor het komende Herfst/Winter 2015-16 seizoen met de essentiële Knit Basics Buying Guide van Trendstop, gerealiseerd om de commerciële hoofdcollecties te updaten die ten grondslag liggen aan uw trend- en modeaanbod. Onze breiswerkexperts hebben 10 bestverkopende basis breisellooks samengesteld, ieder geselecteerd vanwege zijn aantrekkelijkheid voor een brede markt - stijlen die het goed doen zowel in luxe boetieks als bij massaretailers. Hier licht Trendstop voor FashionUnited lezers een tip van de sluier op met een vooruitblik op de Deep V basistrend.

The Deep V

Belangrijke breiwerktrends voor herfst/winter 2015-16

We zien in het breiwerk voor Herfst/Winter 2015-16 veel ontspannen, grote silhouetten, die samen een knus doch veelzijdig basisaanbod damesmode bieden.

Belangrijke breiwerktrends voor herfst/winter 2015-16

Deze breisels krijgen een update met een gemakkelijke pasvorm en diepe V-hals en lange mouwen. Silhouetten zijn normaal gesproken heuplengte, waardoor ze ideaal zijn om lagen te creëren voor als het koud is. Neutrale tinten doen het goed, terwijl chevronstrepen kunnen worden gebruikt om spanning te creëren.

Exclusieve Aanbieding

De Trendstop Herfst/Winster 2015-16 Knit Basics Buying Guide , met 10 essentiële basis breiwerktrends… Bestel het volledige rapporthier bij Trendstop.com >>. Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding voor FashionUnited en ontvang met de promocode FUBG20 een korting van 20 procent.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Herfst/Winter 2015-16 Basics Buying Guide voor jersey of weefsels, ga dan naar onze Trend Reports pagina.

Belangrijke breiwerktrends voor herfst/winter 2015-16

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Belangrijke breiwerktrends voor herfst/winter 2015-16

Alle beeldmateriaal via Trendstop.com

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN