• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Accessoiretrends op de Catwalk: Damesmode Herfst/Winter 2015-16

Belangrijke Accessoiretrends op de Catwalk: Damesmode Herfst/Winter 2015-16

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Ontdek een visueel feest van nieuwe en verrassende accessoires voor Herfst/Winter 2015-16, en zie wat de must-have trends zijn die van invloed zijn op het damesmodebeeld voor het nieuwe seizoen. Deze week introduceren we een inspirerende nieuwe trend in sieraden: The Oversized Circle. Zoals door Trendstop’s accessoire experts al eerder werd ontdekt, zien we vooruitstrevende hedendaagse looks in Tassen & Riemen, Sieraden & Brillen, Beenmode & Sokken en Zachte Accessoires. De stukken worden voornamelijk ge-update met innovaties in materialen en herzieningen van klassieke stijlen, zowel als nieuwe benaderingen van proporties en verhoudingen. De Oversized Circle sieradentrend biedt een gratis vooruitblik op een onderdeel van de Trendstop Herfst 2015 Accessoiresanalyse, waarin meer dan 200 onontbeerlijke accessoiretrends zijn opgenomen.

The Oversized Circle

Damessieraden worden flink over-the-top deze winter, met grote cirkels als leidend motief. De Maximalist Armour look werd gecreëerd met gebruik van metalen texturen, die een beschermende uitstralingen verlenen aan de nieuwe stukken voor het seizoen. Groeperingen van munten herinneren aan medaillons aan opvallende kettingen, terwijl glimmende schoteloorbellen op schilden lijken. Supergrote hangers zweven aan dunne gouden bandjes voor een vleugje minimalistische luxe.

Met a Step to the Retro sieraden, krijgen de door vintage geïnspireerde stukken een moderne uitstraling met overdreven dimensies. De meest opvallende stijlen zijn ronde, hoogglans cirkels op brede riemen van stof, en ook witte schoteloorlellen. Ronde motieven kunnen ook gecombineerd worden met vierkante vormen voor een beetje spanning, van uitgesneden hangers tot grote, zware armbanden van hars.

Exclusieve Aanbieding

Trendtop Herfst/Winter 2015 Damesmode Sieraden & Brillen op de Catwalks; ontdek nog meer catwalktrends hier bij Trendstop.com >>. Lezers van FashionUnited krijgen als eerste toegang tot onze nieuwe 3-Month Catwalk Focus Package, met ruim 300 moderne catwalktrends.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto's via Trendstop.com: Bernard Chandran, KTZ, Carven, J W Anderson, Zang Toi, Marni, Giorgio Armani, Giambattista Valli, all Fall/Winter 2015-16.

Trendstop