• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Bed- en badcollectie van McGregor

Bed- en badcollectie van McGregor

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Modemerk McGregor brengt in samenwerking met bed- en badmode merk Vandyk een uitgebreide bed- en badcollectie uit met onder meer overtreksets, handdoeken, badjassen, plaids en sierkussens. De collectie is vanaf dit najaar verkrijgbaar in een aantal McGregor shops, warenhuis de Bijenkorf, de betere linnenshops en beddenspeciaalzaken in Nederland en België.

Het betreft een 'langlopende' licentieovereenkomst waarbij Vandyck zorg draagt voor ontwerp, productie en distributie van McGregor Bed & Bath. Inspiratie wordt gehaald uit de modecollectie van het merk. De volgende bed- en badcollectie wordt in voorjaar 2008 uitgebracht. Volgens een woordvoerder van McGregor is de ontwikkeling van deze collectie een logische stap voor het lifestylemerk. ”Vandyck is bovendien marktleider in bed en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit, het bedrijf heeft een goede reputatie en opereert 'net als McGregor' in het hoge segment.” Prijzen van de nieuwe collectie lopen van 79,95 tot 289,95 euro voor dekbedovertrekken, van 14,95 tot 32,50 euro voor handdoeken en van 89,95 tot 95,95 euro voor een badjas.

McGregor brengt onder eigen naam dames-, heren- en kindermode, een schoenenlijn, brillen en een tassencollectie op de markt. De accessoires worden eveneens in licentie geproduceerd en gedistribueerd.

McGregor