• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • BALR. presenteert een frisse herfst/wintercollectie op Pitti Uomo

BALR. presenteert een frisse herfst/wintercollectie op Pitti Uomo

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Credits: BALR.

BALR., het premium lifestylemerk, onthult met trots zijn herfst/wintercollectie voor 2024 op Pitti Uomo, de toonaangevende wereldwijde modebeurs voor mannen. De getoonde collectie belichaamt het BALR.-ethos en biedt een perfecte mix van stijl, comfort en lifestyle.

Onze merkfilosofie - het leven van een BALR. - komt volledig tot leven met de FW24-collectie. Deze collectie is ontworpen om drie fases van een dag te ondersteunen: beginnend met een workout in de sportschool, gevolgd door reizen of loungen en eindigend in een club of op de rode loper.

Het leven van een BALR.

Een dag uit het leven van een BALR. begint met een cruciaal aspect: de sportschool. De introductie van 'XI' voegt een formeel tintje toe dat geschikt is voor een chique diner of een rode loper evenement. De collectie omvat een divers aanbod van BALR.'s nieuwste kledingstukken, met verbeterde stoffen en nieuwe categorieën, die een verfijnde collectie presenteren.

Vernieuwde strategie

De lancering van de herfst/wintercollectie 2024 past binnen de vernieuwde strategie van BALR. Een recente mijlpaal is de herziene website, die fungeert als de showcase van het merk om consumenten te inspireren en onder te dompelen in het traject dat BALR. aflegt. Terwijl de digitale aanwezigheid van BALR. een sterk punt blijft, heeft het merk zich de afgelopen jaren ontwikkeld en geïnvesteerd in wholesale, retail en retailmarketing. Bovendien streeft het merk naar uitbreiding van fysieke winkels via partnerschappen, waarbij de eerste winkel in de zomer van 2023 wordt geopend.

Beschikbaarheid

De FW24-collectie wordt getoond tijdens Pitti Uomo van 9 tot 12 januari in Florence, Italië. De eerste collectiedrop staat gepland voor juli 2024.

Over BALR.

BALR. is een premium lifestylemerk dat bekend staat om zijn streetwearkleding, reiskleding en schoenen voor mannen. Het merk is gevestigd in Amsterdam en is gespecialiseerd in op voetbal geïnspireerde mode, die een kenmerkende levensstijl belichaamt. BALR. streeft ernaar grootsheid te inspireren en is gericht op een jong en ambitieus publiek.

BALR. maakt deel uit van de Juramy-groep, samen met social brand agency Wannahaves en de grootste voetbalcommunity ter wereld, 433. Met meer dan 100 miljoen volgers op platforms als Instagram, TikTok en de 433 App wil 433 een positieve impact hebben op de wereld door middel van voetbal. Samenwerkingsverbanden met merken als Activision, PUMA, Accor Hotels en competities als Bundesliga, LaLiga en MLS onderstrepen de wereldwijde invloed van 433.

Over BALR.
Lees meer over BALR. op de bedrijfspagina
BALR.
FW24
Pitti Uomo