• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • BadaBing! in RTL Boulevard

BadaBing! in RTL Boulevard

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het nieuwe funky fashionlabel BadaBing! is a.s. woensdag (30 augustus) te zien in RTL Boulevard. Sandra Hay (echtgenote van Barry 'Golden Earring') en Mariëtte de Jong (styliste) komen aan het woord in de nieuwe lifestyle special van RTL Boulevard.

 

BadaBing! The Collection

BadaBing! richt zich op zowel mannen als vrouwen en is ontworpen om op je favoriete jeans te dragen, met veel gewassen donkerblauw zwart en grijs. Er is veel aandacht besteed aan een goede pasvorm, hoogwaardige stoffen en afwerking. Ongeveer 3/4 van de collectie heeft prints met kloten, d.w.z. geen snoezige aapjes, katjes of universities, maar wel religieuze afbeeldingen, gebleekte all-over prints en pittige teksten. Verder ligt de aandacht op de V-hals en blijft de buik bedekt. Alles uit de collectie is uitstekend met elkaar te combineren.

The "Fuck you Paparazzi! Collection" is geïnspireerd op het rijke underground circuit van Italië. Een tikkeltje hard en gelinkt aan de 50tiger en 60tiger jaren onderwereld die zich in Italië uitstekend wist te mixen met het rijke upperclass circuit. Hierdoor ontstaat een mooi spanningsveld tussen goed, kwaad en de absoluut nostalgische elegantie.

The "Religious Experience Collection" experimenteert op het grensvlak van religie, tribal behaviour, non conformisme en anarchie. BadaBing! stimuleert hiermee individualisme en een nieuwe spirituele eigenheid. De collectie kenmerkt zich door een mix van klassieke symboliek met hedendaagse expressie.

BadaBing