• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Bad Boys junior eenvoudig en duidelijk door sterke kleurthema's

Bad Boys junior eenvoudig en duidelijk door sterke kleurthema's

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

autumn / winter 2001

De nieuwe wintercollectie van Bad Boys Junior is gebaseerd op 4 lever-periodes, elk bestaand uit twee sterke kleurthema's. Door uit deze kleurstatements een keuze te maken, kiest de Bad Boysdetaillist enerzijds voor een modisch of anderzijds voor een rustig kleurbeeld. Bad BoysJunior is deze winter nog sportiever, met een hoge dosis diversiteit en functionaliteit. Opvallend is de grote variatie in vernieuwende materialen. De stijlen zijn veelal uitgewerkt, maar daarnaast ook sober en simpel met kleine details. Het artwork is rustig en meestal tone-in-tone. Bad Boys Junior heeft het assortiment jassen verder uitgebreid , waarbij de nadruk ligt op sportiviteit en functionaliteit.

Het eerste Bad Boys Junior beeld (eind juli) onderscheidt zich vooral door kleur en sportiviteit. Opvallend is het kleurbeeld lime, lemon, licht oranje en kobaltblauw met daarnaast het tweede kleurbeeld in nachtblauw, wit, zand en rood. Door de gekozen kleurcombinaties en materialen komt het sportieve uiterlijk van deze levering naar voren. Begin augustus is het beeld wat meer 'faded out', met sportieve, college-achtige inspiraties. De kleuren bestaan enerzijds uit typische herfsttinten zoals donkerrood en donkergroen met daarnaast een programma waarin blauw- en groentonen overheersen. Materiaal-mixen en wassingen zijn bepalend voor dit leverblok. Functionele details (o.a. met jersey gevoerde broeken) brengen het eerste najaarsgevoel.....

Met de winter (eind augustus) nu echt voor de deur verandert Bad Boys Junior de sfeer in een semi-outdoor (enigszins sophisticated) gevoel met meer modische elementen: diagonale ritsen, uitgewerkte broeken, opvallende knits als slub en mêlange, spencers en vesten. Het ene kleurbeeld is rood, zand, zwart, creme en groenig , tegenover een beeld van vergrijsde blauw- en bruintinten.

Het laatste thema (begin september) is het meest modische thema uitgevoerd in rustige aardetonen met verschillende grijzen , met daarnaast blauwtinten in combinatie met wit en antraciet. Rood is een belangrijk accent, dat vooral heel subtiel in het artwork terugkomt. De tops zijn iets meer 'upgraded casual' in mooie kwaliteiten. Er zijn veel verschillende breisels o.a. chenille bouclé, washed knits en cotton knits gecombineerd met padded parts. Modische details en materiaalmixen geven het totale beeld een modischer gevoel.

INFO JOS DE JONG Mode B.V. in Amstelveen T. 020 - 4419097

Bad Boys