• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • autumn / winter 2001 BAD GIRLS

autumn / winter 2001 BAD GIRLS

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

een stoer meidenverhaal dat opvalt.... WINTER 2001

BAD GIRLS, het direct succesvolle zusje van BAD BOYS, bestaat nu één seizoen en weet nu dat haar sportief / modische meidencollectie alles heeft wat een zelfbewuste jonge meid zich op modegebied kan wensen. BAD GIRLS is compleet , duidelijk herkenbaar en altijd verrassend, doordat elk kledingstuk wel iets extra's heeft. De echte 'BAD GIRL' weet precies wat ze wil. Ze houdt zich 'up to date' door middel van T.V., haar eigen muziek-scene, meidenbladen en internet. Alles moet gewoon kloppen: het moet 'hip' en van 'nu' zijn.

De eerste wintercollectie van BAD GIRLS is een duidelijk verhaal, waarin elk van de vier leveringen zijn eigen kleurbeeld en tevens talloze combinatie mogelijkheden heeft. De eerste levering (half juli) van BAD GIRLS is opvallend gekleurd. Combinaties als fuchsia met rood en lime met turquoise bepalen hierin de sfeer. Het beeld is sportief met een modische inslag. In de eerste helft van augustus komt BAD GIRLS met modisch minimalistische stijlen in 'Iced Colours'. Wit, rose, zand en grijs / blauwtinten staan garant voor een vroege winterlook. Lime en antraciet bieden contrast.

Met de winter (eind augustus) nu echt voor de deur brengt BAD GIRLS een 'gipsy-look' in een folkoristische kleur- en kwaliteitenmix. Het kleuraanbod bestaat enerzijds uit diverse blauwtinten, anderzijds uit rood, fuchsia en paars varianten. Helemaal passend in deze levering zijn de fancy knits, tie-dye tops, uitlopende mouwen, randdessins en het opvallende printgebruik.

Begin september komen de stoerdere, dikke fleece- en knitkwaliteiten aan bod. Deze zijn allen goed combineerbaar met de behaaglijk gevoerde broeken en rokken. Groen- en grijstonen worden hier opgevrolijkt door cream, licht blauw en oranje. Om het geheel compleet te maken heeft BAD GIRLS een 'rijk' accessoires pakket. Elke levering heeft dus zo zijn eigen kleurbeeld, veel combinatiemogelijkheden en spannende details. Typisch BAD GIRLS....

INFO BAD GIRLS: JOS DE JONG Mode B.V. in Amstelveen T. 020 - 4419097

Bad Girls