• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Asos gaat Try Before You Buy service aanbieden

Asos gaat Try Before You Buy service aanbieden

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Online retailer Asos volgt het voorbeeld van Amazon en Topshop en lanceert de service Try Before You Buy. De nieuwe service biedt UK-app gebruikers de mogelijkheid 85.000 producten kostenloos te bestellen en thuis te proberen. De klant hoeft alleen te betalen voor de items die hij besluit te houden. De Try Before You Buy service wordt mogelijk gemaakt door betaaldienst Klarna. Dat heeft Asos bekendgemaakt middels een persbericht.

"We zoeken continu naar nieuwe manieren om de Asos beleving voor 15,4 miljoen klanten wereldwijd te verbeteren," stelt Nicola Thompson, wreldwijde handelsdirecteur Asos, in het persbericht. "We weten dat mensen heel blij worden van eerst passen, dan betalen. Daarom zijn we verheugd de service te introduceren voor consumenten in Groot-Brittanië die shoppen via onze applicatie," aldus Thompson.

In de afgelopen twee maanden heeft Asos meerdere innovaties doorgevoerd. Zo lanceerde de retailer Style Match, een visuele zoekfunctie, en Asos Instant, same day delivery voor Londense consumenten. Ook werd Asos make up herlanceerd.

Asos rapporteerde over het afgelopen boekjaar een omzet van 1,9 miljard pond (2,1 miljard euro). De retailer verwacht in het boekjaar 2018 een omzetgroei tussen de 25 en 30 procent te realiseren.

Asos
dan betalen
eerst passen
Try Before You Buy