• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Asics ontwerpt speciale schoen voor KLM-medewerkers

Asics ontwerpt speciale schoen voor KLM-medewerkers

Door Caitlyn Terra

3 sep. 2019

Asics en KLM slaan de handen ineen. Het sportmerk en de vliegmaatschappij kondigen een samenwerking aan waarbij het de medewerkers de kans biedt ‘om de fysieke en mentale voordelen van hardlopen te ontdekken’, zo kondigt Asics aan op LinkedIn. Als onderdeel van de samenwerking is ook een speciale schoen ontworpen: de Asics KLM100.

De samenwerking is onderdeel van KLM’s Vitality programma en geeft meer dan 30.000 medewerkers toegang tot schoenen en kleding van Asics. De Asics KLM100 schoen is speciaal ontworpen voor het partnerschap en viert KLM’s 100-jarige jubileum. De speciale schoen is uiteraard uitgevoerd in de kenmerkende blauwe, witte en oranje kleuren van KLM.

Het bericht benadrukt dat zowel Asics als KLM hardlopen ziet als een manier om het hoofd leeg te maken en stress te verlagen. Daarom willen de twee niet alleen de medewerkers van KLM motiveren om te gaan hardlopen, maar ook de klanten. De Asics KLM100 is dan ook verkrijgbaar via de website van Asics in een dames en een herenmodel. De prijs bedraagt 100 euro.

ASICS
KLM