• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Anotherwoman ook niet naar CPD

Anotherwoman ook niet naar CPD

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Met een terechte verwijzing naar het 'other' in de merknaam, zal Anotherwoman op een heel verfrissende wijze het Spring/Summer 2003 seizoen inluiden. Gezien de algehele beursmoeheid en de tegenvallende bezoekersaantallen heeft het management besloten om dit seizoen niet aan de CPD deel te nemen.

Anotherwoman zal voor de Duitse klant, van oudsher een belangrijke exportmarkt, op verrassende wijze haar beursafwezigheid compenseren.

Het besluit om niet naar de CPD te gaan is geen definitieve keuze om op de Duitse beurs weg te blijven. Stefan van Schooten, international sales manager, zal het beursklimaat en de ontwikkeling van de nieuwe opzet van de CPD nauwlettend volgen. "Wanneer het voor ons weer commercieel interessant is om aan de beurs deel te nemen, zullen wij het zeker niet nalaten om groot en opvallend terug te keren in Düsseldorf".

Gezien de positieve resultaten en de tevredenstellende bezoekersaantallen vanuit Nederland en België zal Anotherwoman zeker weer op de WWW van 28 - 30 juli in Bruxelles staan.

Anotherwoman
CPD