Vanaf half april heeft Anne Paar zich aangesloten bij het Protest Surfteam. Na ruim twee jaar op reis geweest te zijn gaat de 25 jarige Scheveningse zich toe leggen op het surfen in Nederland. Vlak voor haar vertrek liet ze tijdens diverse wedstrijden zien dat ze thuis hoort in de Nederlandse top en na veelvuldig gesurft te hebben in het buitenland kan er van haar tijdens de NK surftour veel verwacht worden.

Protest is er erg trots op om Anne in het team te kunnen verwelkomen. Door de ondersteuning van Protest kan Anne de ambities die ze heeft om aan diverse internationale wedstrijden deel te nemen waar maken. Met de ervaring en kennis van Anne kan Protest de zomercollectie nog beter afstemmen op de wensen van boardsporters.

Quote Anne: "Protest heeft zich de laatste jaren erg ingezet voor de Nederlandse surf en ik kijk er dan ook naar uit om samen te werken met deze ambitieuze en professionele organisatie. Daarnaast heeft Protest in mijn ogen het beste Nederlandse surfteam en ik ben er dan ook trots op hiervan deel uit te maken".

Deze week vertrekt Anne naar de de 2 e stop van de NK surftour; de Dutch Surfing Championships in Moliets, Frankrijk. Tijdens deze wedstrijd strijden Nederlandse top surfers in optimale omstandigheden om de NK titels.

Voor meer informatie over Protest teamriders, de kledingcollectie en events; kijk op www.protest.eu

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN