De athleisure markt krijg er weer een merk bij als het aan ontwerper Anna Sui ligt. Sui onthulde aan WWD haar plannen voor een nieuwe lijn, Anna Sui Active.

Het merk moet in lente 2019 lanceren, aldus de ontwerper tegen WWD. Anna Sui Active zal debuteren in China voordat het in de rest van Azië en de rest van de wereld wordt gelanceerd. “De performance lijn is zeer functioneel en is geschikt voor yoga, fitness en rennen en de lifestyle lijn is voor vrije tijd en minder intensieve gelegenheden. Maar we willen niet de verbeelding van mensen beperken over hoe en waar ze deze kledingstukken moeten dragen,” aldus Sui.

Het nieuwe merk mixt ‘performance stoffen met de nieuwste kleding technologie’. “Dus het is interessant om te zien hoe het nostalgische beeld van Anna Sui mixt met moderne activewear,” aldus Sui. “We willen iets nieuws toevoegen aan activewear.” Een prijsindicatie voor de nieuwe lijn wordt niet genoemd door Sui tegen WWD.

De ontwerper is vooral bekend van haar kleurrijke prints en haar mix van verschillende materialen. Van brokaat tot paisley en jacquard, Anna Sui gaat geen materiaal uit de weg. De collecties zijn vaak een viering van kleur en materialen. Het is dan ook afwachten wat de nieuwe activewear lijn toevoegt aan de athleisure modewereld.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN