• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Alter Made: Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe merk van de Mango Group

Alter Made: Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe merk van de Mango Group

Door Caitlyn Terra

12 nov. 2021

Fashion

Alter Made

Alter Made, het nieuwe merk van de Spaanse Mango Group, heeft het levenslicht gezien. Het nieuwe merk dat zich focust op tijdloze, duurzame en kwalitatieve collecties is vanaf nu te koop in Spanje, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Het concept van Alter Made draait om welzijn, bewust consumeren en duurzaamheid, aldus het persbericht.

“We zijn zeer verheugd dat Alter Made vandaag werkelijkheid is geworden en dat zoveel mensen toegang zullen krijgen tot inhoud en producten die bij hun waarden passen,” aldus Alejandra Mur, directeur van Alter Made, in het persbericht. “Wellness, bewust consumeren en duurzaamheid zullen de pijlers zijn van ons werk.”

De items van Alter Made zijn gemaakt door ‘lokale leveranciers met duurzame materialen en op ethische wijze’, aldus het bericht. Zo kunnen consumenten bij elk product de naam van de leverancier zien. Bij elke leverancier is een sociale audit gedaan die Alter Made moet verzekeren dat de werknemers van de producent hun werk doen in een veilige en aangename werkomgeving en dat deze ethische en eerlijke arbeidsvoorwaarden hanteert.

De collecties worden niet geleid door trends en er wordt prioriteit gegeven aan duurzame materialen. Zo worden biologisch katoen, gerecyclede materialen zoals kasjmier en innovatieve stoffen zoals SeaCell gebruikt, aldus het bericht.

Alter Made
Alter Made
Alter Made
Alter Made
Alter Made
Alter Made
MANGO
Mango Group