• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Alix the Label lanceert nieuw merk Refined Department

Alix the Label lanceert nieuw merk Refined Department

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Refined Department

Alix the Label introduceert een nieuw merk: Refined Department. Zes jaar na de oprichting van Alix the Label vinden de oprichters het tijd om het portfolio uit te breiden, aldus het persbericht.

“De collecties zijn elegant, benadrukken vrouwelijkheid en zijn bovendien geschikt voor elke gelegenheid. Refined Department gaat mee met de trends, maar die zijn niet leidend - jouw eigen stijl is dat daarentegen wel,” aldus het persbericht. “De kledingstukken zijn op verschillende manieren te stijlen en passen daardoor bij iedere vrouw, onafhankelijk van leeftijd en smaak.” Elke maand worden gemiddeld 20 items toegevoegd aan de collectie.

De collecties zijn vanaf dit moment verkrijgbaar op de website van Refined Department en vanaf oktober in geselecteerde winkels. Refined Department is nog op zoek naar wholesale klanten, maar het merk vindt het belangrijk om de juiste match te vinden, aldus een woordvoerder van het merk schriftelijke aan FashionUnited.De prijzen liggen tussen de 39 en 49 euro.

Refined Department
Refined Department
ALIX the Label