• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Al jaren gedroomd van een eigen winkel?

Al jaren gedroomd van een eigen winkel?

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Schrijf je nu snel in bij FashionUnited Franchise en maak deze droom waar. Franchising is een intensieve vorm van samenwerking tussen twee zelfstandige ondernemers te weten de Franchisegever en de Franchisenemer. Initiatiefnemer is de franchisegever. Hij heeft een succesvolle formule ontwikkeld, die hij tegen vergoeding beschikbaar stelt aan franchisenemers.

Franchising blijkt zeer succesvol te zijn. In Nederland groeit het aantal Franchiseformules nog steeds fors. Onderzoek heeft uitgewezen dat:

De slagingskans van startende ondernemers in franchiseverband rond de 90% ligt; In franchiseverband gemiddeld betere resultaten worden gerealiseerd dan bij niet-samenwerkende zelfstandige ondernemers. Het succes van franchising is goed te verklaren: de franchisenemers kunnen zich toeleggen op datgene waar zij goed in zijn, de praktische en de commerciële kant van hun bedrijf. De franchisegever zorgt voor ondersteuning op allerlei gebieden waar de franchisenemer niet de tijd en het geld, of zelfs weinig belangstelling voor heeft.

Kortom, ooit gedroomd van een succesvolle eigen zaak? Vul dan snel je persoonlijke gegevens in door op de onderstaande link te klikken. Aan de hand van de ingevulde gegevens kijken we welke franshisegevers bij je zouden passen.

FashionUnited
Franchise