• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Airaghi verlaat Ferré

Airaghi verlaat Ferré

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Rita Airaghi, het nichtje van ontwerper Gianfranco Ferré, verlaat het gelijknamige Italiaanse modehuis na bijna 30 jaar dienst. Haar vertrek betekent een belangrijke verandering voor het huis van Ferré, dat drie jaar geleden door Italiaanse producent IT Holding werd overgenomen.

Het vertrek van Airaghi, die communicatiedirecteur was, heeft speculatie omtrent de toekomst van de 61-jarige Ferré bij het modehuis teweeg gebracht. Cristina De Rosas zal Airaghi vervangen. Sinds haar toetreding tot het bedrijf vorig jaar is zij verantwoordelijk voor de verjonging van het merk en de verschijning van de jurken op vele rode lopers.

Voorzitter van Ferré, Massimo Macchi, heeft Marco Foumier aangesteld als imagoconsultant en heeft Giorgio Re verantwoordelijk gesteld voor de financiële- en vakpers. Zowel De Rosas als Foumier en Re zullen aan Macchi rapporteren. Macchi, die begin dit jaar voorzitter werd van het modehuis, veranderde meteen de naam van het merk in Ferré, om hiermee het nieuwe agressieve doch eenvoudige imago van het merk te introduceren.

Ferre
giangranco ferre